dontonseptember2013033004.gif dontonseptember2013033003.gif
Baby- en Kinderluisteraar
Huisreiniging
Intro
dontonseptember2013033002.jpg
Wie ben ik?
Mijn naam is Ton Sijtsma en ik ben geboren in 1953. Ik heb 30 jaar als manager in diverse branches gewerkt. Ik was altijd bezig met wat er zich in mensen afspeelt en ben daarom in 2003 begonnen een cursus intuitieve ontwikkeling. Daar kreeg ik de ruimte om verdieping te zoeken en te vinden in mijn vaardigheden op intuitief gebied. Nadat ik de healer- en de readeropleidig had afgesloten, heb ik nog een coachingstraject gevolgd. Mijn nuchtere en praktische kijk op de werkelijkheid is door deze opleidingen intuitiever en spiritueler geworden. Ik geef readingen en healingen en begeleid mensen naar meer inzicht en grotere bewustwording. Ik werk samen met Don omdat wij elkaar op diverse vlakken aanvullen en het goed is om ervaringen te delen en daarvan te leren.
 
Baby- en Kinderluisteraar:
Als kinderluisteraar ben ik in staat om bij veel kinderen, en daarmee het gezin, rust terug te brengen en een solide basis te leggen naar de toekomst. Het geeft veel voldoening om te zien hoe opgelucht een gezin is als de problemen zijn opgelost.
 
Huisreiniging:
Het komt voor dat entiteiten onrust brengen in huizen. Het gevoel dat er iets is en dat een ruimte niet goed voelt kent iedereen wel. Het kan problemen opleveren voor u, uw kinderen en uw huisdieren.
Een reiniging duurt ongeveer twee uur.
 
Reading en Healing:
Ik kan u op afstand een reading of healing geven, via de telefoon of zonder. Ik kan ook werken met foto's die u opstuurt. Dan wil ik wel graag de zekerheid hebben dat het om u gaat en niet om een ander.
Een aanvullend telefoongesprek of een handgeschreven brief en een E-mail zijn dan noodzakelijk.
dontonseptember2013033001.jpg
Praktijk
Helder
Reading en Healing