dontonseptember2013036003.gif
Baby- en Kinderluisteraar
Huisreiniging
Reading en Healing
Intro
dontonseptember2013036002.jpg dontonseptember2013036001.jpg
Reading:
Een reading kan helpen bij alle mogelijke levensvragen over relaties, gezondheid, familie, werk of kinderen. Een reading helpt om inzicht te krijgen in de processen vanwaaruit u dingen doet of aanpakt. U kunt hierdoor oude patronen loslaten en veranderen wat u wilt veranderen. Zo krijgt u meer ruimte voor uw eigen unieke ik. Bij een reading vertel ik door middel van een symbool, een roos,
hoe het met u is. Een roos-reading is een geweldig mooie manier om iets voor u te kunnen betekenen. Ik kijk naar hoe u in het leven staat, wat uw verbinding met de wereld om u heen is en of er iets is wat u belemmert. Ik vertel u wat ik tegenkom en u kunt vragen stellen over iets waar u mee zit en alleen niet uitkomt. Een reading kan ook een thema als onderwerp hebben.

Healing:
Door allerlei oorzaken kunt u tijdelijk minder goed functioneren of zelfs ziek worden. Bij een healing kijk ik naar wat u nodig heeft om u beter te voelen of nieuwe inzichten te verwerven. Ik help u uw eigen helend vermogen aan te spreken.
U hoeft niets te doen of te zeggen. Ik kijk wat u in de plaats wilt van datgene wat u los wilt laten en vertel na de healing
wat ik tegenkwam.

Een healing kan kracht en rust geven om het dagelijks leven weer op te pakken en verder te gaan. Het gevoel van welbehagen kan er direct zijn soms wordt het effect pas op een later moment voor u voelbaar.
Praktijk
Helder